are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

ChatGPT for markedsføring av din bedrift (Kristiansand)

ChatGPT for markedsføring av din bedrift (Kristiansand)

  • fredag 30. august 2024 kl. 09:30
  • Noroff Kristiansand, Tordenskjoldsgate 9, Kristiansand
  • 0,- pr. deltaker
  • Påmelding innen

Er du nyetablert og klar for å ta markedsføringen din til neste nivå med kunstig intelligens? Driv Agder presenterer et kurs ledet av Kristian Lohne Thomassen fra Falk Media. Lær hvordan kunstig intelligens kan hjelpe med å effektivisere din markedsføring.

Kursinnhold

Kristian vil guide deg gjennom hvordan du kan bygge din egen sparringspartner i ChatGPT, optimalisere bruken i din markedsføring, og utforske potensialet innenfor annonsetekster, blogginnlegg, SEO, podcast, og videomanus. Du vil også få et innblikk i hvordan billedgenerering med DALL-E og MidJourney kan gi din markedsføring et visuelt løft.

For Nyetablerte Bedrifter

Dette kurset er gratis for bedrifter som er nye på markedet, med fokus på hvordan ny teknologi kan være en vekstfaktor fra start. Det er en unik mulighet til å styrke din bedrifts konkurranseevne gjennom innovativ markedsføring.

Fysisk og Digitalt

– Fysisk Deltakelse: Kurset holdes fysisk, og gir deg en mulighet til å stille spørsmål underveis. Merk at det er et begrenset antall plasser tilgjengelig for fysisk deltakelse, så det lønner seg å være tidlig ute. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder her.
– Digital Streaming: For de som ikke kan delta fysisk, tilbyr vi også muligheten til å delta digitalt via streaming. Her vil det være litt begrenset med muligheter for spørsmål, men kurset inneholder likevel verdifull læring.

Praktisk Info

– Ta med: En laptop kan være nyttig for notater og oppfølging, men er ikke obligatorisk.
– Etter Kurset: Alle deltakere får tilsendt presentasjonen etter kurset.
– Påmelding: Påmeldingen er bindende, så pass på at du virkelig kan delta før du melder deg på.

PÅMELDING – KLIKK HER