are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

ADDIDÉ

ADDIDÉ – FELLESVERKSTED FOR 3D-PRINT

ADDIDÉ er et kompetansesenter og et fellesverksted for bedriftene i Lindesnesregionen, hvor man kan ta i bruk 3D-PRINTING. Verkstedet drives av Lindesnesregionen Næringshage. Man kan komme hit for å lære, eller vi kan hjelpe bedriftene med å produsere prototyper, deler/reservedeler og små serier.

ADDIDÉ er en arena som tilrettelegger for erfaringsutveksling og kompetanseutvikling på tvers av bransjer, bedrifter og utdanningsinstitusjoner. Vi har vi organisert våre venner og partnere i et nettverk hvor medlemmene deler og utvikler kompetanse. Kunnskap skapes og deles gjennom konkrete prosjekter, og erfaringene blir neste prosjekt til del. Det er et fag og et felt med både muligheter og utfordringer som ikke er testet og utprøvd. Sammen kan vi finne løsninger, dele og bygge videre!

ADDIDÉ skal være en robust, åpen og samskapende arena som kan bidra til et teknologisk løft både for deltakende bedrifter, utdanningsinstitusjoner og andre. ADDIDÉ vil bidra til raskere industrialisering av additive produksjonsmetoder.

Vil du benytte laben, eller har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss HER.