are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Grunnleggende markedsføring, design og sosiale medier (Kristiansand og digitalt)

Grunnleggende markedsføring, design og sosiale medier (Kristiansand og digitalt)

  • mandag 27. mai 2024 kl. 09:00
  • Noroff Kristiansand, Tordenskjoldsgate 9, Kristiansand
  • 0,- pr. deltaker
  • Påmelding innen

Er du klar for å ta din bedriftsidé til nye høyder? Driv Agder inviterer til et heldagskurs spesielt designet for nyetablerere som ønsker å mestre grunnleggende markedsføring, design og sosiale medier. Lær fra bransjeekspertene Anne Alexandersen, Christin Dahl, og Maja Marum, og få verktøyene du trenger for å lykkes i dagens marked.

Kursinnhold:

– Grunnleggende Markedsføring med Christin Dahl: Identifiser dine kunder og skap et solid fundament for din markedsføringsstrategi gjennom SWOT-analyse, målgruppeinnsikt og segmentering.

– Innføring i Canva med Anne Alexandersen: Oppdag hvordan du kan skape imponerende visuelle presentasjoner, plakater, brosjyrer, og sosiale medieinnlegg med Canva, selv uten tidligere designferdigheter.

– Sosiale Medier for Bedrift med Maja Marum: Få den essensielle kunnskapen for å bruke sosiale medier effektivt for din start-up. Lær strategier for de mest relevante kanalene og hvordan du best mulig kan nå ut til din målgruppe.

Detaljer:

Kurset består av tre bolker, hver med en balanse mellom teori og praksis, hvor du får jobbe direkte med din egen bedrift. Du vil forlate kurset med en dypere forståelse av din målgruppe, kunnskapen til å skape eget markedsføringsmateriell, og en plan for hvordan markedsføre din bedrift på sosiale medier.

PÅMELDING – KLIKK HER