are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Digitaliser eller dø! (UTSATT!)

Digitaliser eller dø! (UTSATT!)

  • tirsdag 17. august 2021 kl. 12:00
  • Skap Folkehøyskole, Neseveien 1, Mandal
  • 3000,- pr. deltaker
  • Påmelding innen 10. august

Dette arrangementet er utsatt. Vi kommer tilbake med ny dato!

 

Skal du henge med, må du digitalisere. Men hva betyr det egentlig? Sammen med Simula og Digital Norway inviterer vi til kræsjkurs i datamaskinenes hemmelige liv, og om algoritmene som er basis for digitalisering, maskinlæring og AI.

17. og 18. august har vi et lunsj til lunsj-seminar hvor du får innblikk i den datateknologien som ligger bak vår digitaliserte verden, hva datamaskiner faktisk gjør og hvordan vi får dem til å gjøre det. Seminaret gir grunnleggende innsikt i koding og teknologi og økt forståelse for hvordan din bedrift kan utnytte det digitale potensialet.  Du får også prøve enkel koding, se hva som skjer!
Som en del av seminaret vil det være innlegg og inspirasjon fra både Simula og Digital Norway om teknologiens muligheter og hvordan bedrifter kan anvende den strategisk og innovativt.

Seminaret foregår på SKAP FHS og går fra lunsj til lunsj:

17. august: kl. 12 til 18
18. august: kl. 08 til 12
Vi begynner og slutter med lunsj.
Pris pr. deltaker inklusiv lunsj: 3000,-

Vi har stort fokus på smittevern. Romslige lokaler og begrensede plasser gjør det mulig innenfor gjeldende regler. Hvis smittesituasjonen forverres eller tiltakene strammes vil arrangementet utsettes.

Mer info: hilde@naringshagen.no / 99 24 36 35.

PÅMELDING i skjema nedenfor.

 

KIK (Kraften i Kobling) er arrangementer innenfor nyskaping og teknologi i regi av Næringshagen og SKAP FHS. Vi jobber tett sammen for å skape verdier i skjæringspunktet mellom utdanning, næringsliv og samfunnsliv.

Det er ikke lenger mulig å melde seg på dette arrangementet! Påmeldingen er lukket.