are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Kraften i kobling 2023 – nyskapingskonferanse

Kraften i kobling 2023 – nyskapingskonferanse

  • fredag 10. mars 2023 kl. 09:00
  • Buen kulturhus, Mandal
  • 900,- pr. deltaker
  • Påmelding innen 6. mars

ÅRETS FOREDRAGSHOLDERE:

Viktoria Millentrup, arkitekt i BIG og prosjektleder for The Plus. The Plus er bymøbelprodusenten Vestres nye fabrikk på Magnor, som skal bli verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk. Fabrikken vil bli et globalt utstillingsvindu for bærekraftig og høyeffektiv produksjon. The Plus er designet av BIG Bjarke Ingels Group i København.

Inga Strümke, forsker hos Norwegian Open Artificial Intelligence Lab, NTNU. Gjennom sin forskning har hun sett hvor utrolig bra, eller potensielt utrolig dårlig, kunstig intelligente løsninger kan fungere. Budskapet hennes er at det er viktig å være med på AI-utviklingen, men samtidig stille høye krav til forståelse og ansvarlig bruk, og alltid med mennesket i sentrum. Strümke mottok UiB sin formidlingspris i 2019 og ble kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner 2020.

Nicolai Ellitsgaard Pedersen, kjøkkensjef på Under. Under er Europas første og verdens største undervannsrestaurant. Restauranten har en stjerne i Michelin-guiden. Nicolai vil dele med oss hvordan han kontinuerlig jobber med fornyelse av Under og hvordan han innlemmer bærekraft i sitt arbeid.

Theodor Henriksen, tjenestedesigner. Som tjenestedesigner har Theodor jobbet med alt fra kreftpasienter til aluminiumsproduksjon, fra inkassosaker til undervisning. Summen av dette er en ryggsekk full av erfaringer, metoder og verktøy for å gjøre det abstrakte og ukjente til noe konkret og håndfast.

Line Sissel Langeland, HR-leder ved Umoe Mandal. Umoe Mandal har gjort et solid arbeid med bærekraftsrapportering og bærekraftstiltak i bedriften.

Det er ikke lenger mulig å melde seg på dette arrangementet! Påmeldingen er lukket.