are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Webinar: Slik fungerer kontantstøtten for bedrifter

Webinar: Slik fungerer kontantstøtten for bedrifter

  • mandag 27. april 2020 kl. 10:00
  • 0,- pr. deltaker
  • Påmelding innen 26. april

Kompensasjonsordningen til næringslivet – hva det betyr for din bedrift?

Den norske regjeringen har nå opprettet en kontantstøtteordning som innebærer at staten dekker en andel av de faste kostnadene for bedrifter med betydelig reduksjon i omsetning som følge av koronaviruset og tilhørende smitteverntiltak. Portalen er nå åpnet opp, men mange sitter med en del spørsmål til ordningen og skjemaet.

Næringshagen og Deloitte inviterer derfor til et WEBINAR der vi vil gjennomgå regelverket og svare på spørsmål knyttet til dette.

Hvem kan få støtte, og hvor mye støtte kan forventes? Deloitte sine advokater og revisorer har lang og bred erfaring med rådgivning til virksomheter også i krisetider. Vi vil på webinaret også komme med noen tips og innspill til hva ulike bedrifter bør tenke på fremover.

Webinaret holdes av advokat Svein Aage Larsen fra Deloitte Advokatfirma og statsautorisert revisor Helge Ege fra Deloitte.

Svein Aage har spesialfag i skatt- og selskapsrett og har arbeidet med dette i over 20 år, herunder også tidligere i Finansdepartementet, samt for Stortingets Finanskomitè.

Helge har mange års erfaring med å bistå organisasjoner i ledelses- og strategiarbeid. Han har bred erfaring i å være sparringspartner for ledere på ulike nivå.

Praktisk info:

Webinaret varer en times tid, og det er mulig å stille spørsmål på chat underveis. Du kan også sende inn spørsmål på forhånd til post@naringshagen.no. Webinaret holdes på Teams, og dere som er påmeldt vil motta invitasjon/lenke mandag morgen. Påmelding i skjema under.

Det er ikke lenger mulig å melde seg på dette arrangementet! Påmeldingen er lukket.