are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Starte

STARTE – for gründere

Sitter du på en god idé? Kanskje du er usikker på hvor du skal starte? Lurer du på hvordan du kan få finansiering? Vi i Næringshagen hjelper deg med alle disse tingene. Her får du hjelp til å planlegge og lage en forretningsplan. Vi arrangerer også kurs innen forretningsutvikling, markedsføring og strategier. Vi har taushetsplikt, så idéene dine er trygge hos oss. Vi er her for deg.

FØRSTELINJETJENESTEN

Hos Næringshagen kan alle som har en forretningsidé få inntil 5 timer gratis veiledning. Vi hjelper deg å ta de første stegene mot å skape en egen arbeidsplass. Vi kan bistå med hjelp til utvikling av idé, forretningsplan eller spørsmål av mer praktisk art.

MÅLBEDRIFTSPROGRAMMET

Næringshagen har midler som går til å støtte vekstvillige gründere med en innovativ idé.  Slike bedrifter kan bli opptatt i vårt Næringshageprogram.

Gjennom dette programmet får du tilgang på alle våre ressurser. Våre dyktige rådgivere jobber sammen med deg for å utvikle bedriften, og du får inntil 75% rabatt på tjenestene.

Prosessen foregår slik:

Programmet starter med en workshop hvor vi ser på nå-situasjonen og definerer viktige mål for bedriften.

Næringshagen tilbyr så en «rådgivningspakke» som passer til det definerte vekstområdet. Pakkene har ulikt innhold, omfang og pris. Typiske vekstområder kan være utvikling av merkevare, digital markedsføring, salg og markedsstrategi.

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med akkurat det du lurer på!