are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Seminar: Generasjonsskifte i bedrifter

Seminar: Generasjonsskifte i bedrifter

  • tirsdag 25. februar 2020 kl. 14:30
  • Næringshagen, Hollendergata 3
  • 200,- pr. deltaker
  • Påmelding innen

Generasjonsskifte i eierstyrt virksomhet – ny arveavgift 2021?

Foredragsholder, advokat Svein Aage Larsen, skal snakke om hvordan man gjennomfører at vellykket generasjonsskifte i eierstyrte bedrifter og investeringsselskaper mv. Fokus er rettet mot hvordan dagens eier og neste generasjon skal finne de beste løsningene både familiært, juridisk, økonomisk og skattemessig, da dette ofte henger sammen. Det vil med en praktisk tilnærming bli gitt ulike konkrete eksempler på muligheter for skatte- og avgiftsmessig strukturering og planlegging.

Temaet har blitt ytterligere aktualisert den senere tid i forbindelse med resultatet av fjorårets kommunevalg og det kommende stortingsvalget i 2021, der flere av partiene som stiller til valg bl.a. vurderer å gjeninnføre arveavgift.

Advokat Svein Aage Larsen er partner i Deloitte Advokatfirma på Sørlandet. Han har arbeidet med skatt- og selskapsrett i over 20 år, herunder i Finansdepartementet samt for Stortingets Finanskomitè, og har lang erfaring med større og mindre generasjonsskifter i SMB-markedet.

Seminaret passer for eiere og fremtidige eiere av familiebedrifter og investeringsselskaper, samt deres rådgivere innen formuesforvaltning, bank, revisjon og regnskap.

Påmelding i skjema nedenfor.

Det er ikke lenger mulig å melde seg på dette arrangementet! Påmeldingen er lukket.