are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Begynn å tenke SkatteFUNN nå!

Begynn å tenke SkatteFUNN nå!
29. januar 2020 hilde

Vurderer bedriften din å søke SkatteFUNN i år? Da er det lurt å begynne allerede nå. Det blir lettere å utforme søknad senere, og man kan allerede nå starte med timelister og holde oversikt over kostnader som skal meldes inn i forbindelse med prosjektet.

Gjennom SkatteFUNN kan bedrifter få 19 prosent av kostnadene knyttet til et prosjekt som skattefradrag gjennom skatteoppgjøret. Ordningen gjelder om man utvikler en ny tjeneste eller nytt produkt, eller om man utvikler en ny produksjonsprosess. Går bedriften med underskudd og ikke betaler skatt, får en beløpet utbetalt.

Det er ikke søknadsfrister, men garantifrister. Sendes søknaden før 1.september er man garantert behandling gjeldende år. Og i 2020 er det en ny garantifrist: sender du inn søknaden innen 1. mai er du garantert svar innen 1. juli!

Hjelp til Skattefunn

31. mars inviterer vi til «SkatteFUNN speddate» her i Næringshagen. Da kommer Siren Marcussen Neset fra Forskningsrådet, og det er mulig for bedriftene å ha én-til-én møter med henne. Her vil man kunne få tips og råd rundt sitt prosjekt og hjelp til å utforme søknad.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!