are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Skatteplanlegging – Riktig skatt til riktig tid

Skatteplanlegging – Riktig skatt til riktig tid
9. november 2018 hilde

Lindesnesregionen Næringshage og Sparebanken Sør inviterer til lunsjmøte om skatteplanlegging 26. november 2018 , kl. 11.00 – 12.30 i Sparebanken Sør sine lokaler i Mandal.

Foredragsholder advokat Svein Aage Larsen skal snakke om ulike konkrete muligheter for skattemessig strukturering og planlegging, som kan redusere og utsette betalbar skatt.

Fokus er rettet mot hvordan selskaper, aksjonærer og investorer bør innordne seg økonomisk og selskapsrettslig, for å komme i en bedre skattemessig posisjon, samtidig som risiko knyttet til de forskjellige investeringene og virksomhetene reduseres. Om tiden strekker til blir det også litt om de viktigste skattenyhetene i forslaget til Statsbudsjett for 2019.

Seminaret passer for alle selskaper, aksjonærer og investorer som er opptatt av skatt, samt deres rådgivere innen bank, revisjon og regnskap som søker inspirasjon og nye ideer.Svein Aage Larsen er partner i Deloitte Advokatfirma. Han har arbeidet med skatt i 20 år, herunder tidligere som rådgiver i Finansdepartementets Skattelovavdeling, og for Stortingets Finanskomitè.

Seminaret er gratis! Lunsj serveres.
Påmelding innen 21/11 til are@naringshagen.no.