are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

PUSHes på sine utfordringer

PUSHes på sine utfordringer
11. desember 2019 hilde

 

Næringshagen og Coworx står sammen bak programmet PUSH; et vekstprogram for små, men ambisiøse bedrifter som ønsker et push fremover. På desember-workshopen ble deltakerne pushet på sine utfordringer!

Hva er de største utfordringene for å nå målet man har satt seg? Hvor er det skoen trykker, og hva tenker de andre deltakerne?

Hver deltaker fikk rundt ti minutter i «the hot seat». Her må man sitte med ryggen til de andre deltakerne og lytte til deres innspill og diskusjon uten selv å komme med kommentarer. En nyttig lytteøvelse, hvor man får ærlige refleksjoner og tilbakemeldinger fra gruppa.

Det er også nyttig for deltakerne å være med og diskutere et annet «case» enn sitt eget, da det ofte kan bringe frem nye perspektiver, også i forhold til egen prosess. PUSH-deltakerne kommer fra vidt forskjellige bedrifter, og erfaringsutvekslingen og nettverksbyggingen skjer på tvers av bransjer.

En intens, men fruktbar samling.

Neste samling er i februar. Tenker du at PUSH-programmet kan være noe for deg eller noen du kjenner? Les mer HER eller ta kontakt med Hilde Tallaksen, hilde@naringshagen.no, 99243635.