are@naringshagen.no +47 414 52 725 Hollendergata 1  

Innbringende naturfoto

Innbringende naturfoto
15. november 2019 hilde

 

Europas mest anerkjente naturfotografer kommer til Marnardal for å låne fotohytta til Leiv Arne Åkset. 

I tillegg til sitt virke som naturfotograf har Åkset gjort god butikk av sitt “fugletitteskjul” i skogen. Her får ivrige naturfotografer muligheten for å komme tett på rovfugler i området og dermed sanke noen blinkskudd til fotosamlingen sin. De får også tilbud om guidede turer av Åkset, som kjenner omgivelsene godt.

-I høst har hytta brakt inn nærmere 130.000 kr på en måned, og det er fullbooka resten av vinteren. I tillegg er det stor interesse for neste år, så det er god mulighet for å doble inntektene neste høst.

Hytta er populær både høst og vinter, og fotografer fra hele Europa kommer for å fotografere hønsehauk, spurvehauk og én og annen ørn, hvis man er heldig. Man får muligheten til å ta flotte naturbilder, da spesielt av fugler, som ellers kan være vanskelige å komme tett på.

Og fotohytta, den har den senere tiden nesten solgt seg selv.

-Når Europas mest anerkjente fotografer benytter hytta og deler opplevelsene sine i sosiale medier, genererer det straks nye kunder. Så dette er effektiv markedsføring, ifølge Leiv Arne Åkset.

Åkset Naturfoto er en del av Næringshagens målbedriftsprogram, som gir vekstvillige gründere med innovativ ideer mulighet for ekstra rådgivning og støtte. Åkset Naturfoto har fått hjelp med søknad til Lindesnesfondet, samt rådgivning i forbindelse med markedsføring og profilering.

Ta kontakt med oss dersom du tror Næringshageprogrammet kan være aktuelt for din bedrift.